Bruiloft / Esmé en Arjan Verheul

Contact met kantoor was prima verlopen.

reacties djpeterhak.nlDe DJ heeft een paar dagen vooraf contact opgenomen en in een heel ontspannen gesprek getracht zoveel mogelijk over onze muzieksmaak te weten te komen. Het verliep perfect.
De show was helemaal in orde. Niet te groot en niet te klein, voldoende licht. Het is onze verwachtingen eigenlijk te boven gegaan. Na veel slechte DJ’s te hebben zien opgetreden bij andere feesten was DJ Otto van DJPETERHAK.NL een verademing. Helemaal goed dus.
De afstemming van de muziek en inspelen op het publiek. Wij hadden vooraf al wel doorgenomen wat wij wilde horen en de DJ speelde daar goed op in.
Wij willen jullie super bedanken voor de super toffe avond! Jullie voelden perfect aan wat onze muziek keus is en wij hebben veel nummers van ‘onze’ cd gehoord. Echt helemaal in orde! En het zij jullie vergeven dat jullie Frans Bauer hebben gedraaid, opboksen tegen mijn moeder is gewoon onmogelijk! Het paste uiteindelijk allemaal mooi in de avond!
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de fijne avond. Het is allemaal zeer correct verlopen en ook van het opbouwen hebben wij eigenlijk weinig meegekregen zo rustig als de jongens dat deden, helemaal goed. De prijs en de kwaliteit is dan ook zeer goed!