Stadsgehoorzaal Vlaardingen / Mark en Marjolien

Stadsgehoorzaal VlaardingenWe hebben, mede dankzij jouw muzikale omlijsting, een topavond gehad.
Vanaf het eerste contact hadden we er alle vertrouwen in. We hebben onze muzikale voorkeur goed teruggehoord  op de avond zelf.
De samenwerking met de mensen van de stadsgehoorzaal en onze salsalerares verliepen heel soepel. Door de trusskooi en het sterrendoek
en niet te vergeten de spiegelbollen, werd de zaal omgetoverd in een echte disco, wat weer uitnodigde om te gaan dansen! Kortom, vanaf
het eerste telefoontje t/m disco inferno, het laatste nummer van de avond, een prima samenwerking! Van onze gasten ook niets dan positieve reacties.

Bruiloft / Esmé en Arjan Verheul

Contact met kantoor was prima verlopen.

reacties djpeterhak.nlDe DJ heeft een paar dagen vooraf contact opgenomen en in een heel ontspannen gesprek getracht zoveel mogelijk over onze muzieksmaak te weten te komen. Het verliep perfect.
De show was helemaal in orde. Niet te groot en niet te klein, voldoende licht. Het is onze verwachtingen eigenlijk te boven gegaan. Na veel slechte DJ’s te hebben zien opgetreden bij andere feesten was DJ Otto van DJPETERHAK.NL een verademing. Helemaal goed dus.
De afstemming van de muziek en inspelen op het publiek. Wij hadden vooraf al wel doorgenomen wat wij wilde horen en de DJ speelde daar goed op in.
Wij willen jullie super bedanken voor de super toffe avond! Jullie voelden perfect aan wat onze muziek keus is en wij hebben veel nummers van ‘onze’ cd gehoord. Echt helemaal in orde! En het zij jullie vergeven dat jullie Frans Bauer hebben gedraaid, opboksen tegen mijn moeder is gewoon onmogelijk! Het paste uiteindelijk allemaal mooi in de avond!
Ik wil iedereen nogmaals bedanken voor de fijne avond. Het is allemaal zeer correct verlopen en ook van het opbouwen hebben wij eigenlijk weinig meegekregen zo rustig als de jongens dat deden, helemaal goed. De prijs en de kwaliteit is dan ook zeer goed!

Bedrijfsfeest (ministerie van binnenlandse zaken) / Sandra Ossendrijver

Contact met het kantoor verliep goed. Goede muziek en speelde goed in op de wensen van de mensen. De show was zelfs beter als verwacht.
Verder liet Sandra Ossendrijver ons weten dat het een zeer professionele drive-in show met karaoke was. Ook de samenwerking met de band (die vanaf 21.00 uur op heeft getreden) is perfect gelopen. Onderlinge samenwerking was dus prima.

Bruiloft / Ingrid en Arjan ven der Velden

Contact met kantoor verliep prima, het contact vooraf aan het feest met de DJ is toegevoegde waarde. De show was zo als ik had gehoopt dat het zou zijn. Iedereen – jong en oud – was continu op de dansvloer was. Hartelijk bedank voor deze onvergetelijke dag.

Bruiloft / Sander en Marianne Marchal

Wij willen je bedanken voor de verzorging van de muziek tijdens ons bruiloftsavondfeest! We hebben heel veel positieve reacties gekregen over de muziek! Zelf vonden we het ook erg geslaagd! De sfeer zat er de hele avond super goed in!

Classics Party Pier Scheveningen / Roger en Brigitte Claessen

Peter en zijn mannen stralen enthousiasme uit en zouden het liefste zelf mee dansen. Prima aan de “opdracht” gehouden. Goed de stemming erin gehouden.
Het was voor ons een beetje een gok. We kenden discoshow niet. Maar het is voor de volle 100% een succes geweest.Mooie lichten, mooi DJ-meubel, prima geluid. Enthousiaste DJ en LJ.
Bij de volgende gelegenheid huur ik jullie weer in !!!

Bruiloft / Gerwin en Ilya Beijer

Op 5 september hebben wij een heerlijke dag en zeker een geweldige avond gehad! Bij deze willen wij jullie dan ook ontzettend bedanken voor het draaien van lekkere muziek! Leuk om ook eens familie op de dansvloer te zien staan die normaal alleen maar aan tafel blijven drinken!
Voor ons was het een perfecte avond; heel veel dansmuziek, soms een liedje van ons eigen lijstje en soms een praatje tussendoor.
Jullie zijn een echte aanrader om van een feestje echt een dansfeest te maken!
Wij hebben de volle avond genoten! BEDANKT!

Schoolfeest Weesp / Vechtstede College

Goed contact vooraf met kantoor en de DJ. De Show was prima voor de locatie, alleen de bassen waren soms te hard. Het feest verliep prima, zonder extreme dingen en het was een disco met de ingrediënten die noodzakelijk zijn voor een schoolfeest. Graag tot een volgende keer.

Bruiloft Culemborg / Ger & Dagmar Leeuwerke

Wij hebben echt genoten van het feest en dat komt mede door het draaien van DJPETERHAK.NL. Wij vonden het echt een topfeest. Dit werd ook aangegeven door veel van onze gasten. We kregen zelfs de opmerking dat mensen in tijden niet zo lekker gedanst hebben. Dat vinden wij echt een compliment waard richting jou en je team. Ook de tijd en moeite die je nog gestoken hebt in het omzetten van de videoclip getuigd van een professionele en klantvriendelijke houding, wat wij zeer kunnen waarderen.
Wij zullen jullie zeker andere mensen aanbevelen.

Bruiloft Woudrichem / Eef & Florianne Ester

Het contact met kantoor verliep zeer prettig. De DJ communiceerde goed met de ceremonimeester. De show was ook precies groot genoeg voor de locatie. DJ Peter Boer hartelijk bedankt voor de onvergetelijke avond, en de mensen op kantoor voor de goede service.

Verjaardagsfeest Houten / Jolanda Smid

Wij hebben een geweldig feest gehad en de DJ was helemaal goed!!!!!
Hij speelde goed op het publiek in en de dansvloer was de hele avond vol, dus voor ons zeker een volgende keer weer!
Prima gedaan hoor, we konden verzoeken indienen en er was dus goede communicatie mogelijk!
Otto van harte bedankt! Hier valt of staat een feest door!

Bruiloft Beusichem / Bas en Suzanne van Swieten

Wij hebben onze ervaring met DJPETERHAK.NL als heel positief ervaren. Voorafgaande aan onze bruiloft was er af en toe contact en dit verliep altijd vlot; we hoefden nooit lang op een antwoord te wachten. Verder zijn we vooraf duidelijk geinformeert over de werkwijze.
Op onze bruiloft is precies het genre muziek gedraaid wat wij graag wilden. DJ Peter Hak voelde de sfeer en behoefte van de gasten goed aan en stemde hierop zijn repertoire af. Perfect! Ook de lichtshow was naar verwachting.
Al met al voldoet DJPETERHAK.NL ruimschoots aan onze velwachtingen en wij zullen jullie dan ook absoluut adviseren.

Nieuwjaarsfeest, Voorthuizen, enkele reacties

Pfoe was mooi feestje goeie muziek+licht!!!
Top feest!!! top geluid top muziek top DJ top Lichten! enige minpunt drank (was snel op) 
Zijn er alweer kaarten voor volgend jaar te koop?

Verjaardagsfeest, Weteringbrug

We zijn erg tevreden over de discoshow. Alles werd keurig op tijd gebracht en geïnstalleerd en het afbreken na afloop ging voor ons geruisloos. De ledvloer was een geweldig succes. De DJ deed waar wij om gevraagd hadden en speelde in op de aangevraagde muziek. We vonden het een luxe dat hij zonder pauze de hele avond achter zijn discomeubel stond. Klasse.
Kortom: zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

Bedankt, Mieke Schrama

Bruiloft Openluchtmuseum Arnhem / Joris en Marike

We vonden alle nummers leuk en we hebben ons geen moment druk gemaakt over de muziek. Echt geweldig! In combinatie met de lichtshow voelde ons optreden als een echt optreden; super!
Ik vond het ook erg fijn hoe jullie het feest met ons organiseerde; niet te veel druk op ons leggen, niet te veel achter het geld aanzitten en vertrouwen geven dat het wel goed kwam.
Bedankt!

Bruiloft Landgoed Beukenrode Doorn / Marten en Catheleyne

Hieronder onder onze bevindingen van ons 25-jarig huwelijksfeest:
Zeer professioneel, gedegen en klantgericht.
• Optreden en muziekkeuze van DJ Otto : perfect.
• DJ Otto slaagde er in de loop van de avond in een grote groep gasten ( inclusief Catheleyne en mij) enthousiast aan het dansen te krijgen.
• Een perfecte afsluiting met de Sirtaki en You never walk alone.
• Van vele gasten kregen wij na afloop en de dagen erna complimenten over de prima muziek ! Bij deze graag doorgegeven.
• Kortom : wij zijn zeer tevreden over jullie optreden en zullen jullie graag aanbevelen bij anderen.
Hopelijk kunnen jullie wat met deze reactie.

Bedrijfsfeest Kenwerk Hotel ‘t Speulderbos Garderen / Brenda Hofland

Het was een geslaagde avond en ik ben zeer tevreden over het verloop ervan.
De contacten in de voorbereiding waren goed en ik kan niets anders zeggen dan dat ik geen enkel minpuntje heb kunnen ontdekken.
Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens!

Bruiloft Restaurant de Vrijstad in Vianen / Marco en Astrid

We vonden het prima gisterenavond.
Het mixen en het overgaan van het ene in het andere nummer door DJ Peter Hak was perfect.
De saxofonist Martin Buursen was ook erg goed. We hebben al veel leuke reacties gekregen.
De lichtshow in combinatie met de fotoslideshow en de videoclips op de flatscreens was super, iedereenvond het fantastisch.
Nogmaals super bedankt, we hebben genoten en volgens ons de gasten ook.
We zullen niet nalaten je bij iedereen aan te bevelen.

Kerstfeest Gemeente Alkmaar / Bianca Koopman

De discoshow op ons kerstfeest van afgelopen donderdag in Alkmaar was helemaal prima.
De opbouw was vakkundig en op tijd.
DJ Peter Boer was er op tijd en speelde in op onze wensen en onze mensen die van 20 tot 60 jaar zijn. Hij was heel flexibel. De keuze van zijn muziek was prima en heeft heel veel mensen een heerlijke avond bezorgd. Ik vond hem vakkundig: weet welke plaatjes de dansvloer bezet houden en weet ook welke verzoeknummers niet gedraaid moeten worden om de dansvloer vol te houden;
De uitstraling van de show was goed, gezelllig;
Het voortraject, de besprekingen met Peter over wat wanneer en waar en wat daarvoor nodig is, gingen prima.

Ook heel flexibel: opbouwer erbij, eerder opbouwen, locatie op eerste etage, het was allemaal geen probleem.
Kortom DJPETERHAK.NL voldeed heel erg goed aan onze verwachtingen.

Koninginnendag Cothen 2011 en 2012 / Burgemeester Swillens

In een woord fantastisch!!!!!!!!!!!!!!, wat een buitengewoon enthousiaste club van Cothense vaders, moeder en weet-ik-wie-nog-meer die zorgden voor dit voortreffelijke en uitbundige feest, complimenten: Koninginnedag is terug in Cothen en hoe !!!
Voor de kinderen was er kinderdisco onder leiding van drive-in-show ‘discoshow.nl’ die niet alleen de hele dag zorgde voor een leuk stukje muziek maar ook later op de avond ook zorgde voor een fantastisch stuk entertainment voor de ouderen tijdens de back to the 80’s, er werd tot in de kleine uurtjes gefeest. Samengevat hebben alle vrijwilligers, het dorpshuis én alle sponsors dit jaar alles uit de kast getrokken om van deze Koninginnedag een daverend spektakel te maken. En met succes!